Afspraak maken

Wees welkom.

Ik nodig je uit voor een ont-moeting bij Insight-U, praktijk voor welzijn-massage. Ik heb mijn praktijk aan huis. Mijn huis zit niet vast aan de grond, maar ligt ontspannen in het water. Wat is er meer ontspannen dan je laten dragen door water: je gewichtloos laten meevoeren op de deining van wind en golven. Met op de achtergrond het geluid van kabbelend water en af en toe een kreet van een meerkoet. De ramen van mijn praktijkruimte zitten op waterniveau. Het kan dus zomaar zijn dat je oog in oog komt te staan met een zwaan, een eend of een meerkoet.

Wanneer je voor het eerst bij mij komt hebben we een intakegesprek, zodat ik een zo compleet mogelijk beeld van jou kan krijgen. Ik zal je een aantal vragen stellen over hoe je je op dat moment voelt, hoe je in je vel zit en of er specifieke klachten zijn die om aandacht vragen. Met welke hulpvraag kom je en wat verwacht je van mij?

Een behandeltraject bestaat gemiddeld uit 3 tot 5 sessies.  Elke sessie begint met een voorgesprek en eindigt met een kort nagesprek. We bekijken per sessie welk deel van jouw op dat moment om aandacht vraagt en waar jouw behoefte ligt. Aan de hand daarvan kiezen we samen een massage die op dat moment het best bij jou past. De massages kunnen per sessie dan ook verschillen. Een sessie duurt ongeveer 75 tot 90 minuten.

Ik doe mijn best om je privacy te waarborgen. Dit betekent dat ik zorgvuldig omga met je persoonlijke en medische gegevens en ervoor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gegevens. Klik hier voor meer informatie.

 

Adres

Burt Bacharachstraat 6
3543 DE Utrecht

Telefoonnummer

E-mailadres

Openingstijden

Maandag: 9:00 – 21:00
Dinsdag: 9:00 – 17:30
Woensdag: 9:00 – 21:00
Donderdag: 9:00 – 21:00
Vrijdag: 9:00 – 17:30

Ben jij toe aan een ont-moeting met jezelf?

Vul onderstaand formulier in. Bellen of mailen voor het  maken van een afspraak mag ook.

15 + 14 =