Afspraak maken

Ik ontmoet je graag

Ik heb mijn praktijk Insight-U aan huis, naast de kenmerkende schoorsteen aan het Sluispad in Oosterzee. De praktijk bevindt zich op de begane grond. Er is parkeergelegenheid en de bushalte Gietersebrug is op 4 minuten loopafstand.

Wanneer je voor het eerst bij mij komt hebben we een intakegesprek, zodat ik een zo compleet mogelijk beeld van jou kan krijgen. Ik zal je een aantal vragen stellen over hoe je je op dat moment voelt, hoe je in je vel zit en of er specifieke klachten zijn die om aandacht vragen. Met welke hulpvraag kom je en wat verwacht je van mij?

Het aantal vervolgsessies bepalen we in overleg.

Een behandeltraject bestaat gemiddeld uit 5 sessies, met een frequentie van om de 14 dagen. Elke sessie begint met een voorgesprek en eindigt met een kort nagesprek. We bekijken per sessie welk deel van jou op dat moment om aandacht vraagt en waar jouw behoefte ligt. Aan de hand daarvan kiezen we samen een massage die op dat moment het best bij jou past. De massages kunnen per sessie dan ook verschillen. Een sessie duurt ongeveer 75 tot 90 minuten. We evalueren samen na deze 5 sessies. Misschien merk je dat je meer in contact bent met je lichaam en heb je ruimte gekregen om de inzichten, die je tijdens de sessies hebt gekregen, in je dagelijkse leven te integreren. Indien het nodig is zullen we het behandeltraject voortzetten.

 

Wanneer is massage ongeschikt?

  • Ik masseer niet bij koorts/griep, teveel pijn of wanneer je minder dan 12 weken zwanger bent.
  • Bij ontstekingen, hoge bloeddruk, oedeem, hartklachten, huidziektes en zware psychische stoornissen is het raadzaam eerst advies te vragen aan de behandelende arts, voordat je een afspraak maakt.

 

Privacy

Ik doe mijn best om je privacy te waarborgen. Dit betekent dat ik zorgvuldig omga met je persoonlijke en medische gegevens en ervoor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gegevens. Klik hier voor meer informatie.

Adres

Sluispad 6
8536 VG Oosterzee

Telefoonnummer

E-mailadres

Openingstijden

Maandag: 9:00 – 17:00
Dinsdag: 9:00 – 21:00
Woensdag: 9:00 – 21:00
Donderdag: 9:00 – 21:00
Vrijdag: 9:00 – 17:00

Ben jij toe aan een ont-moeting met jezelf?

Vul onderstaand formulier in. Bellen of mailen voor het  maken van een afspraak mag ook.