Ervaringen

 

“Nu een aantal keren geweest en alle keren was een belevenis en kwam daar met nieuwe inzichten en ontspannen gevoel weer naar buiten. Echt top!”
Ingrid

“Tijdens de holistische massage van Linda leek het alsof de grens tussen lichaam en omgeving vervaagde, als los zand leek mijn lijf weg te vloeien in de ruimte, het gaf een gevoel van onbegrensd zijn. De massage had naast een heilzame werking van mijn fysieke klachten, ook een verzachtende uitwerking van mijn innerlijk,  alsof er een harde laag werd afgepeld, het maakte plaats voor een intens warm gelukkig gevoel. Ik kan een ieder aanraden om zich aan de veilige, vertrouwde en liefdevolle handen van Linda over te geven.” 
Liesbeth

“In 2016 ben ik begonnen met massages bij Insight-U. Iedere maand een lekkere massage, een rustpunt in mijn drukke bestaan, heerlijk ontspannen dacht ik. Na verloop van tijd appelleerden de massages steeds meer aan mijn gevoel. Of ik kon voelen, of ik iets voelde in mijn lijf. Mijn antwoord was steeds, gewoon, ik voel niets bijzonders. Ik werd steeds vaker gevraagd mijn aandacht bij de handen te houden die mijn lichaam aanraakten en masseerden. Toch bleek er een belangrijke plek in mijn lichaam te zijn, die niet goed voelde, die protesteerde en blokkeerde. De plek waar je voelt, waar je emoties zitten. Langzaamaan was ik steeds meer in staat de blokkade te benoemen en ook te verklaren. Inmiddels zijn de behandelingen bij Insight-U afgesloten en is het nu aan mijzelf om open te zijn over die blokkade en ruimte te maken voor nieuwe fijne gevoelens. Een onverwachte, bijzondere en waardevolle ontdekkingsreis, waarvoor veel dank aan Linda Leeflang.”
J.

“Genoten van een zwangerschapsmassage van Linda Leeflang. Tijdens de massage lag ik op mijn zij. De manier om op de zij te liggen vond ik erg ontspannend. De rustgevende muziek erbij maakte het helemaal af. Heerlijk weggedommeld tijdens de massage. Mijn buik werd ook gemasseerd, dit wat ik nog niet eerder had meegemaakt. Grappig is trouwens dat toen de massage begon de baby erg beweeglijk was en tegen het einde van de massage voelde ik geen bewegingen meer. De baby werd er dus ook lekker rustig van! Conclusie: bijzondere ervaring, die ik aanstaande mama’s graag aanbeveel. “
Anja

“Linda zorgt voor een zeer prettige omgeving. Obv de informatie dieze van je krijgt, kijkt ze welke massage voor jou op dat moment het meeste kan helpen. Het was een hele fijne ervaring die ook veel inzichten heeft gegeven. Zeker aan te raden”
Berna

“Ik heb een aantal massagesessies gedaan bij Linda, vanuit de wens om weer beter in contact te komen met mijn gevoel en van daaruit ook weer beter te weten welke volgende stap ik in mijn werk wilde zetten. Het was erg fijn hoe de massages, in combinatie met bewust voelen, mijn body-mind connectie stimuleerden. Mijn lichaamsbewustzijn versterkte ook tussen de sessies door en daardoor kon ik veel makkelijker beslissingen nemen en mezelf geven wat ik nodig had. Erg fijn!”
Sabine

“Dit is geen ‘passieve’ massage, zoals je bij een schoonheidssalon zou verwachten. Je gaat naar Linda voor bewustwording, inzichten en handvatten om dingen bij jezelf te veranderen. Linda beschikt over diverse massage technieken die zij altijd met je behoeften op dat moment afstemt. Ik voelde letterlijk mijn borstkas naar voren komen, nadat zij mijn hartchakra had geopend. Daarnaast heeft zij mij geleerd aandacht te besteden aan mijn ‘vergeten’ lichaamsdelen en geleerd hoe ik mezelf compassie kan bieden als ik mij verdrietig voel. Het is een samenspel van lichaam en geest!”
J

“Voor mij is dit de plek waar lichaam en geest letterlijk bij elkaar komen! Linda weet met haar holistische massage persoonlijke thema’s te koppelen aan haar massage, waardoor er op een dieper niveau bewustwording en verbinding ontstaat!”
Fatma

Ben jij toe aan een ont-moeting met jezelf?

Vul onderstaand formulier in. Bellen of mailen voor het  maken van een afspraak mag ook.