Welke mantelzorger in Utrecht gun jij een GRATIS HOLOS MASSAGE?

10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorger. Op deze deze dag worden mantelzorgers in heel Nederland gewaardeerd voor hun tomeloze inzet. Verspreid door het hele land geven 50 Holos masseurs en massagetherapeuten 150 massages cadeau. Ken jij een mantelzorger die je wilt verrassen met een gratis massage? Stuur dan een mail met de naam van de mantelzorger en waarom je diegene wilt verrassen naar:[email protected]

Uit alle inzendingen kies ik 3 mantelzorgers en neem met hen contact op voor een massage afspraak.

Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Vooral nu tijdens de Corona-pandemie is hun werk nog minder zichtbaar en worden zij extra belast door de gevolgen van het virus. Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan. De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen. Een Holos Massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.

Vanzelfsprekend nemen de Holos Masseurs & Massagetherapeuten de nodige Corona maatregelen. Je wordt hierover geïnformeerd bij het maken van de afspraak.